Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Lid van de club

De LandCruiserClub is een actieve club voor liefhebbers van de LandCruiser. Bij ons is er altijd iets te doen met of rondom de LandCruiser. De LandCruiserClub is opgericht in 2004 en is uitgegroeid tot een sterke merkenclub. Het maakt niet uit wat voor LandCruiser je hebt of hoe oud hij is, interesse en liefhebberij in een LandCruiser staan voorop.
Hou je van reizen, rijden of sleutelen aan je LandCruiser? Wil je je passie delen met anderen? Je bent van harte welkom! Meld je direct aan met het formulier hieronder.

Contributie

De contributie voor 2022 bedraagt € 65,00.
Je betaalt voor het lopende kwartaal en de nog resterende kwartalen. In oktober, november en december betaal je ook meteen voor het volgende jaar.

De contributie wordt na de eerste betaling vervolgens jaarlijks automatisch afgeschreven. Door het plaatsen een vinkje in het vakje bij 'Akkoord' op het inschrijfformulier machtig je ons jaarlijks de contributie van jouw rekening af te schrijven. Deze machtiging kan door jou jaarlijks voor 1 december worden opgezegd. Ook heb je het recht om de afschrijving terug te laten boeken (storneren) indien je het niet eens bent met de afschrijving.

Incassant ID: NL67ZZZ371103640000 Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland B.A.
NL40 RABO 0367 3582 20.

De contributie is dus:

januari t/m december € 65,00
april t/m december € 48,75
juli t/m december € 32,50
oktober t/m december € 16,25
 
Belangrijk om te weten

Spelregels

Leden worden geacht:

 • de doelstellingen van de club te onderschrijven;
 • zich aan de regels van de club te houden;
 • meerderjarig te zijn bij aangaan van het lidmaatschap;
 • de heersende normen te onderschrijven en daarnaar te handelen;
 • de privacy van andere leden te respecteren;
 • de veiligheidsregels te kennen en zich daaraan te houden;
 • de contributie op tijd en volledig betalen, dan wel het lidmaatschap tijdig op te zeggen. 

Deelname toerritten, reizen en terreinrijden

Ieder natuurlijk persoon kan lid worden van de club, ongeacht het feit dat hij nog niet in het bezit is van de Toyota LandCruiser. Echter, een toerrit, terreinrijden of een reis is uitsluitend mogelijk met een van de volgende auto's:

 • Toyota LandCruiser;
 • Toyota Hilux;
 • Toyota FJ Cruiser;
 • Lexus op Toyota LandCruiser onderstel.
 
Opzeggen

We hopen natuurlijk dat het nooit zal gebeuren maar mocht je je lidmaatschap op willen zeggen, denk dan even aan het volgende:

Stuur je opzegging per e-mail naar de ledenadministratie. De club bevestigt jouw opzegging per e-mail.

Restituering van contributie: doordat je het gehele kalenderjaar clublid blijft, wordt er geen restitutie gegeven op de contributie.
Niet voor 1 december afgemeld? Dan blijf je nog een jaar lid en dat jaar moet je ook betalen.

 

Aanmelden

Algemeen

 

Contactgegevens

 

Jij en je LandCruiser(s)

Vul hier het typenummer van je LandCruiser (of LandCruisers) in, dus zoiets als HZJ76. Het zou ook leuk zijn als je iets vertelt over jezelf, welke LandCruiser je hebt (of niet) en wat je ermee doet.

 

Nieuwsbrieven

De LandCruiserClub verstuurt van tijd to tijd CruiserNieuws en CruiserFlits, nieuwsbrieven met informatie over actuele gebeurtenissen binnen de club. Wil je de nieuwsbrieven ontvangen?

 

Vrijwilligerswerk

De LandCruiserClub is altijd op zoek naar vrijwilligers. Ben je geïnteresseerd in een vrijwilligersfunctie? Je kunt hierbij denken aan losse activiteiten, zoals bardienst of helpen opbouwen bij een evenement, maar ook aan een meer permanente rol, zoals bestuurs- of commissielid.

Heb je kennis of ervaring op een specifiek gebied die je als vrijwilliger beschikbaar kunt stellen?

 

Lidmaatschap

Betaling van het lidmaatschap aan de LandCruiserClub kan uitsluitend plaatsvinden via automatische incasso. Voor Nederlandse bankrekeningen wordt de BIC automatisch gegenereerd. Voor buitenlandse bankrekeningen moet dit handmatig worden ingevuld.Beveiligingscode Beveiligingscode

Privacystatement - © 2024 LandcruiserClub Nederland