Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Fotoalbums en video's

Fotoalbums en video's

Geplaatst op 28-03-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jan van Bekkum

Foto's en video's bekijken

Op de nieuwe website zijn foto's en video's (en ook sommige routeboeken) van activiteiten van de LandCruiserClub veel gemakkelijker te vinden: kies onder AGENDA voor het type activiteit waarvan je foto's of video's wilt bekijken (bijvoorbeeld MEERDAAGSE EVENEMENTEN) en je krijgt een lijst te zien met knoppen bij alle evenementen waarvoor foto's en/of video's beschikbaar zijn. Wanneer er één fotoalbum van een activiteit is kom je daar direct bij uit, wanneer er meer zijn krijg je een lijst met alle albums van de activiteit waaruit je kunt kiezen. De nieuwjaarsrit is hiervan een voorbeeld. Bij video's kom je altijd bij een lijst met alle video's van het evenement.

lcc-bekijk-fotos-v1

Fotoalbums toevoegen

Wanneer je zelf foto's gemaakt hebt die je wilt laten zien aan andere leden kun je het beste zelf een album maken (bijvoorbeeld met MyAlbum) en de link naar de webmaster sturen. Deze voegt het album dan toe op de site. Het album is alleen zichtbaar voor leden.

Video's toevoegen

Wanneer je niet zelf een YouTubekanaal hebt waarop je de video zet kun je deze met bijvoorbeeld WeTransfer naar de webmaster sturen. De webmaster zet de video op het YouTubekanaal van de club. Als je de video al op een YouTubekanaal gezet hebt kun je de link naar de video naar de webmaster sturen. Deze zorgt dan dat de video voor de leden zichtbaar wordt. De video's zijn alleen zichtbaar voor leden.

Wanneer je wilt dat je video voor iedereen zichtbaar is kun je dit expliciet aangeven. De video wordt dan zichtbaar voor bezoekers van het YouTubekanaal van de LandCruiserClub.

Promotievideo

Samen met de nieuwe website hebben we een promotievideo geplubiceerd. We hebben echter dringend behoefte aan meer recente beelden van de activiteiten. Als je geschikt materiaal hebt (breedbeeld, geen foto's) neem dan contact op met de webmaster. Je hoeft niet persé een dure videocamera te hebben: veel opnames die gemaakt zijn met een niet al te oude telefoon zijn prima.

Privacystatement - © 2024 LandcruiserClub Nederland